Saftig chokladsockerkaka! |
Ibland smakar det extra gott med en bit chokladsockerkaka till fikat. Denna kaka går nästan inte att misslyckas med. Den brukar bli hög och fin (ja faktiskt "ge-bort-fin") och saftig! Mums!
Smörj en sockerkaksform med smör eller valfri olja och bröa med po-fiber. |
Knäck 4 ägg i en bunke. Tillsätt 2 dl socker samt 1,5 tsk vaniljsocker och vispa sedan ordentligt..... |
.....tills smeten är såhär fluffig och fin. |
Vänd ner de torra ingredienserna så varsamt du kan. Vispa försiktigt tills allt är blandat ordentligt. |
Häll upp smeten i den bröade sockerkaksformen. |
Stjälp upp kakan på ett fat. |
Vänd den gärna om genom att hålla en tallrik eller ett fat mot undersidan på kakan när du vänder den. |
Sikta gärna lite florsocker över kakan. |
Så här fint kan det bli! |
Nu - bara att skära upp och njuta! Tips! Kakan kan med fördel ätas med en klick vispad grädde om man vill! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar